5 gode countrylåter for sommerstemning

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og en god sommer skal inneholde god musikk. Faktisk har musikk stor påvirkning på hjernen. Musikk kan hjelpe gjennom både tunge tider og gode tider, det kan redusere stress og det kan virke motiverende og effektivisere din trening. Dette er bare noen av mange fordeler med musikk.

Countrymusikk er ofte den perfekte sjanger for sommeren når du er på roadtrip, ligger på stranda, sitter i hagen på hytta eller sitter i en badstu med gode venner. Tekstene i countrymusikk er ofte direkte, fortellende og følelsesladet. Historiene er viktige, og det er i ganske mange tilfeller kjærlighetshistorier som blir sunget. En god countrylåt vil aldri gå ut av moten. Dersom du trenger litt tips til noen gode countrylåter som du kanskje ikke har hørt før, eller som du trenger en påminnelse om at eksisterer, så har du her fem gode countrylåter for en tipp topp sommerstemning:

  • Rascal Flatts – Life Is A Highway
  • Keith Urban – Long Hot Summer
  • Dolly Parton – Jolene
  • Josh Turner – Hometown Girl
  • Rodney Atkins – Caught Up In The Country

Gjør deg klar for sommeren med blant annet disse låtene. Lag deg en spilleliste og fyll den opp med sanger du liker og som får deg i godt humør. Da er du alltid forberedt til en god sommerdag, og sommeren kan bare komme.