Countystjerner med egne klesmerker

Mange countryartister har talenter som strekker seg langt utover å skrive og spille inn musikk. Noen av dem har delt sin evne til å lage mat via sine egne kokebøker, mens andre har entret inn i forfatterskapets verden. Men det er også en håndfull stjerner som har gjort seg bemerket i motebransjen.

Fra treningstøy til kolleksjoner inspirert av western, disse stjerne har har laget det meste. Det være seg kjoler, bukser eller sko.

Taylor Swift

Taylor Swift har det siste tiåret vært en verdenskjent musikkartist som i all hovedsak sak beveger seg mellom pop og country sjangrene. Men i tillegg til dette har Taylor Swift også gjort et inntog i moteverden, og det sammen med motedesigner, og datter av legendariske Paul McCartney, Stella McCartney.

Som en del av utgivelsen av hennes syvende studioalbum, «Lover» , slo Swift seg sammen med McCartney for å utgi en kleskolleksjon. Samarbeidet mellom Swift og McCartney resulterte i både t-skjorter, gensere, hatter og vesker. Plaggene er laget med miljøvennlige materialer, noe som fremmer McCartneys engasjement for bærekraft, og inneholder tekster fra Swifts nevnte album, fant bilder av katten hennes, Benjamin Button.

Chase Rice

Hvis du noen gang har vært på en Chase Rice-konsert, er det sannsynlig at du har sett én eller flere skjorter med Heads Down Eyes Up-logoen på. Det er nemlig navnet på hans eget klesmerke, og for Rice er kleskolleksjonen hjertet nært. Den talentfulle artisten begynte å bære akronymet HDEU på sin egen hatt etter å ha opplevd en rekke oppturer og nedturer mens han var på college. På merkevarens nettsted bemerker han at disse ordene ikke bare er bokstavene til et klesmerke, men en livsstil – å alltid holde øynene oppe og fokusert på hvert trinn som fører til din neste seier.

Reba

Noen countrystjerner er så berømte at de ikke trenger etternavn engang. Reba, eller Reba McEntire som er hennes fulle navn, er en av disse stjernene. Og da hun skulle lansere sin egen kleskolleksjon, så var det bare naturlig at hun enkelt og greit kalte kolleksjonen «Reba». Kolleksjonen, ble lansert i 2005, da sangerinnen fortsatt spilte hovedrollen i sin egen sitcom, som også hette Reba. McEntire har vært kjent for å ha et unikt uttrykk på scenen, og elementene i hennes kleskolleksjon inkluderer både uformelle og sofistikerte hverdagsplagg for kvinner.

Carrie Underwood

Carrie Underwood, som blant annet vant American Idol i 2005, mener det er viktig å leve en sunn og aktiv livsstil. Men fansen hennes trenger ikke nødvendigvis å være idrettsutøvere for å gå med plagg fra hennes klesmerke. Treningstøyet hennes tilbyr en rekke stilige plagg som gir komfort og er laget for å passe til nesten hvilken som helst kroppstype.