Kjøp en ny countrygitar med hjelp av et smålån

Nå som det er få muligheter til å oppleve live-musikk på grunn av koronapandemien, frister det å muligens å lære seg å klimpre litt selv? Kanskje er du allerede en erfaren gitarist som vurderer å kjøpe ny gitar? En av fordelene ved myndighetenes stadig nye reguleringer for å hindre smitte, er at du kanskje bruker mindre penger enn vanlig. Hva med å bruke disse på en signaturgitar, laget i samarbeid med en countrylegende?

Ta opp et lite forbrukslån

Dersom pengene i lommeboken ikke helt strekker til, kan du vurdere å ta opp et smålån på nettet. Bruk lånekalkulatoren på siden for å sammenligne betingelsene fra ulike tilbydere. Slik finner du lånet som passer best for deg. Å ta opp et smålån er en svært enkel og rask måte å skaffe kapital på. Dette er usikrede lån, uten krav til pant eller egenkapital. Så lenge banken ser at du har mulighet til å betjene lånet, vil du få det innvilget fort. Nå som julen er rett rundt hjørnet er det halv skatt, og dermed vil du kanskje ha mulighet til å betale ned lånet snarest. Et smålån trenger ikke være dyrt, dersom man vet man kan betale det tilbake fort. Lånekalkulatoren vil uansett vise deg hvor mye lånet kommer til å koste ved nedbetaling til ulik tid.

Johnny Cashs favorittgitarer

Nylig postet vi et blogginnlegg om legenden Johnny Cash. Cash lagde mye forskjellig musikk, blant annet mange gode countrylåter. Han elsket Martin-gitarer og hadde flere modeller. Favoritten hans var en Martin D-35, en modell han brukte på scenen i nesten 20 år. Dette er en eksemplarisk gitar, men prismessig i det øvre sjiktet. Har du mesteparten av pengene selv, kan du spe på med resten fra et smålån. Ønsker du en noe rimeligere gitar, kan du gå for en Martin DX Johnny Cash-gitar. Denne ligger på rundt 8000 kroner, og er derfor en mer oppnåelig gitar for folk flest, enn den svært dyre D-35.