Minner fra konserter

Vi vet jo alle at verden blir mer og mer digital, for eksempel når det kommer til billetter, videoer og bilder. Derfor er det ikke alltid like lett å samle fysiske minner fra konserter vi drar på (bortsett fra når vi kjøper ganske dyr merch). Vi er jo selvsagt i andre tider nå, men fysiske minner er jo det vi trenger.

Det er jo mulig å skaffe seg mobiltilbehør til Samsung som gjør at du kan skrive ut alle billettene til konserter du har vært på. Kanskje du til og med kan skrive ut noen bilder?

Hvordan huske konserter

En måte som fungerer godt for mange, er det å lage en settliste på en musikkstrømmetjeneste. På internett kan du faktisk finne settlister fra de aller fleste konserter. Kanskje du også skal legge en inn?

Når du føler at du er i humør for å dra tilbake og gjenoppleve denne konserten, er det nå enklere enn du noen gang skulle tro. Det er rett og slett bare å trykke på play. Dette er en billig og utrolig festlig måte å huske de konsertene du har vært på. Hvis du er ekstra heldig kan det jo faktisk også hende at du finner liveopptak fra konserten du var på. Det er noe ekstra spesielt med akkurat dette, for kanskje du hører deg selv synge i bakgrunnen?