Norsk musikk

Det finnes en rekke typer musikk som er lett å elske og hvis man er fra Norge så har man jo en ekstra stor kjærlighet for norsk musikk.

Det er jo derfor mange synes det er utrolig spennende å følge med på Spellemannsprisen sine utdelinger hvert eneste år.

Men hva mener folk er norsk musikk? Er det folkemusikk eller er det populærmusikk? Dette er jo et spørsmål vi ikke har svaret på, men vi vil gjerne at du tenker hva det er du regner som norsk musikk.

Melodi Grand Prix

Mange mener jo at det er Melodi Grand Prix som har hatt den mest norske musikken opp igjennom. Dette fordi den følger trendene, men samtidig er den tro mot den norske kulturarven. Derfor er det jo også mange som feirer Melodi Grand Prix hvert eneste år og finner en rekke pynt til fest som gjør at de kan vise sin glede for det norske bidraget.

Norsk populærmusikk

Hva som regnes som norsk populærmusikk får vi jo se hvert eneste år grunnet Spellemannsprisen. Vi ser jo også hva slags sjangere som er relevante ettersom disse ofte endrer seg fra år til år. Her får vi også se hvem som er den mest populære artisten hvert eneste år. Dette gjør at vi kan få et godt overblikk over hva som regnes som norsk musikk.