Opplev kvinnelige country-artister

Dersom du kjenner på gleden av å dra på live-konserter og oppleve ekte amerikansk country så er det på tide å ta drømmeturen. Opplev Kacey Musgraves live i person. En tur til utlandet krever god planlegging og på https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ finner du det du trenger for å finne utav lån.

Fra Norge til Texas

Kacey Musgraves er en kjent amerikansk country-musiker fra selveste Texas. Hun er kjent for å være tøff og holder ikke igjen i tekstene sine. Hun har blant annet samarbeidet med kjente artister som Willie Nelson og Miranda Lambert. Inne på https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ finner du guide til å ta opp forbrukslånet du trenger, til en flott tur til USA. Det er er stort marked og dermed best når du kan få sammenlignet banker som har det beste tilbudet til deg. Det er så mye annet flott å oppleve i USA, da spesielt hvor du kan oppleve mye countrymusikk i person.

De råeste artistene

Miranda Lambert er en annen kjent kvinnelig countrymusiker. En av hennes mest kjente sanger er Mama’s Broken Heart, som er skrevet av Kacey Musgraves. Lambert er også kjent fra trioen Pistol Annies med andre kjente countrymusikere som Ashley Monroe og Angaleena Presley. Carrie Underwood vant Amerikansk Idol i 2005 og ble en multimedia superstjerne innen film i tillegg til musikken sin. Musikken hennes har også vunnet oppmerksomheten blant pop-entusiaster, i likhet med Kacey Musgraves. Et annet kjent navn innen Country-sjangeren er Lee Ann Womack med hennes kjente I Hope You Dance, som du sikkert har hørt på radioen. Hun har en stemme med mye sjel. Videre så har du et annet kjent navn, Faith Hill. Hun har hatt slagere som Breathe og This Kiss. Hill har toppet hitlistene innen både country og pop. Trisha Yearwood er også en vidunderlig countrymusikere med hit-singler som She’s in Love With The Boy.