Slik planlegger man en helg med konsert eller festival

Vi mennesker elsker musikk. I dag er det slik at vi kan lytte til musikk når som helst, og vi gjør det oftere enn noen gang tidligere. Det er helt fantastisk at det er slik. Vi har alle verdens sanger i lomma til enhver tid, og kvaliteten på lyden vi får er nesten alltid plettfri. Når det er sagt da, er det noe som stadig utkonkurrerer all denne luksusen. Nemlig faktiske konserter eller festivaler. Det er noe helt unikt å høre musikk spilt av artisten som har lagd den, og oppleve hele stemningen og opplegget rundt dette. Ofte er dette noe som foregår over en hel helg, altså en fest som varer i flere dager – fantastisk.

Det er viktig å spise nok og god mat

Under konsert- eller festivalhelga er det viktig å få i seg nok mat, og god mat. Når man er kjapt hjemme mellom slagene vil pasta carbonara fra Barilla være et utsøkt alternativ. Carbonara er både enkelt, godt og en enkel måte å få i seg energi på. Det er alltid vanskelig å si nei til carbonara når man er utslitt etter festligheter.

Uten nok mat og energi i form av kalorier, kan det fort skje at man blir dårlig form under helgens festligheter. De aller fleste av oss kan nok kjenne seg igjen i at dette er noe som rett og slett kan ødelegge hele helgen. Det er faktisk helt pyton å være dårlig etter en fest, og spesielt under en fest – da festen i dette tilfellet gjerne strekker seg over flere dager.

Det er viktig å få i seg rikelig med vann

Selv om store deler av en konsert- eller festival-helg består av drikking, blir faktisk kroppen veldig uttørket. Derfor er det viktig å få i seg rikelig med rent vann. Dette hjelper veldig på å unngå for eksempel hodepine.

Forutenom hodepine, er vann også viktig for allmennhelsen både under en festlig helg, og generelt sett ellers. Hvis kroppen blir for uttørket, kan man få flere forskjellige ubehagelige symptomer, som ikke er gøy på noen som helst måte.

Klær er veldig viktig

Hvis festivalen eller konserten er utendørs, er riktige klær veldig viktig. Hvis det for eksempel er meldt regn, bør man heller ta på seg regntette klær enn den nye pene kjolen man kjøpte forrige helg. Man kommer aldri til å angre på å være riktig kledd.

Det viktigste er å ha det gøy

Selv om det er flere faser av planleggingen for en festlig helg med konsert eller festival som kan virke litt grå og kjedelig, er det viktig å huske det aller viktigste – nemlig å ha det så gøy som overhodet mulig. Når det er sagt, er planleggingsdelen viktig for å nettopp kunne ha det gøy. Det gjelder å slå seg løs og ikke tenke for mye på andre kjedelige ting enn festivalen der og da. Husk da å få i deg nok mat, drikke, og ha passende klær.