Skandinavisk musikk

Det finnes mye bra norsk musikk, men det finnes også utrolig mye bra skandinavisk musikk. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette. Selv om nynorsk er norsk, er det alltid gøy å høre på nynorsk rap for å utvide horisonten sin.

Listetopper og svensk musikk

Hvorfor ikke holde deg oppdatert på spillelista for popmusikk? Dette er en utrolig kul måte å oppdage ny musikk på. Dette gir deg også en innsikt i hva som er populært i andre land. Det finnes også masse spennende på Svensktoppen sine hjemmesider.

Når du er ute og går på tur og hører på musikk og kanskje danser litt for deg selv bør du ha et solid deksel til din iPhone 11 pro, slik at hvis du blir litt overivrig så er den fortsatt like hel og fin.

Dansk musikk

Det er ikke mye dansk musikk som høres på i Norge, men kanskje det er på tide å gjøre noe med det? Det å oppdage nye artister er absolutt noe du bør bruke tida på og Danmark er et land du burde se til. Hvorfor ikke sjekke ut Bro eller Maximillian? Dette er artister som har gjort stor suksess i Danmark, men som ikke helt har kommet til Norge ennå.

Finsk musikk

Kan du noe om finsk musikk? Det vil vi gjerne høre mer om du kan. Ettersom språket er så annerledes er det ikke alltid finsk musikk slår igjennom i Norge. De er nok mest kjent for metallband som Apocalyptica og Children of Bodom, men i nyere tid ser vi også noen spennende artister som er på vei opp og fram.

Hvilket land i Skandinavia liker du best musikken fra?